Afluiters, flesafsluiters bedrukken en zakafsluiters personaliseren met eigen tekst en logo

Vraag vandaag nog uw gratis catalogus aan. klik hier !!!

Het bedrukken van flesafsluiters met eigen reclame en logo, het printen van afsluiters voor flessen, flessenopeners met eigen logo en reclame.

Wij bedrukken flesafsluiters met eigen logo !

In het assortiment oa wijnafsluiters, champagne afsluiters, flessenafsluiters en de originele flesafsluiters.

Als groothandel verdelen en bedrukken wij verschillende modellen van flesafsluiters en zakafsluiters aan scherpe prijzen bedrukt met uw slogan en logo.

Aromoclips en zakafsluiters met reclame !

Bekijk zeker onze aromaclips welke wij nu ook produceren in XL formaat voor het afsluiten van eetwaren voor de hond en andere dieren !

Ook de standaard afsluiters voor zakken en flessen afsluiters kan je uiterst voordelig inkopen en laten printen of drukken met eigen embleem en bedrijfslogo.

Afsluiters en flesafsluiters, wijnafsluiters of geprinte flessen afsluiters, wij bedrukken en printen het allemaal met uw publiciteit en bedrijfsreclame, gebruik de logo-aromaclips voor het bewaren van voeding en voedingswaren, afsluiters voor hondenvoeding, chips, snoepzakjes en nog veel meer.

Ook ideaal om reclame te maken en promotie voeren voor hondenbrokken met onze zeer grote aromaclip zakafsluiter, ook reclame maken voor koffie via onze kleinere versie van de aromaclip en zakkenafsluiter waarmee je makkelijk uw zakje koffie kan afsluiten en zo het aroma vers kan bewaren, onze zak-afsluiters kan je gebruiken als strooiartikel om ook zo uw product in de kijker te zetten en vers te houden.