Anti stress ballen bedrukken met reclame en logo

Vraag vandaag nog uw gratis catalogus aan. klik hier !!!

Anti stress ballen bedrukken met reclame en logo

Bedrukte anti stress ballen met eigen reclame en bedrijfslogo. Wij bedrukken 1001 vormen van anti stress ballen en stressartikelen met uw bedrijfsreclame, naam, slogan, foto, afbeelding, embleem en logo. Stressartikelen zijn promotionele producten welke geschikt zijn voor iedereen en voor elke sector.

1001 stressartikelen - stressballen en anti stressvormen

Kies uit meer dan 1001 stressartikelen in onze digitale catalogus met stressballen welke je vrijblijvend kan aanvragen via email info@promovision.eu !

Bedrukte anti stress ballen met publiciteit bedrukken !

Promovision bedrukt niet enkel dit stressartikel, je hebt in onze digitale catalogus een ruime keuze aan anti-stress relatiegeschenken, zo hebben we bijvoorbeeld stressballetjes in de vorm van dieren, ballen, medische stress artikelen, pharma artikelen, verschillende karakters welke wij personaliseren met uw bedrijfspromotie, stressballetjes voor constructie en bouwsector maar ook alles bedrukt voor hulpdiensten en elektronicazaken.

Vrijblijvende Digitale Catalogus : info@promovision.eu

Anti-stress promotieartikelen en relatiegeschenken uitgesneden in de door jouw gekozen vorm of kies uit standaard vormen voor bakkerijen, gemeenten, steden, organisaties, ondernemingen, auto industrie en autosector, garages, supermarkten, loodgieters, bezetters, stukadoors, camouflage stressballen, bouwbedrijven, winkels, glow in the dark stressballen, verenigingen en andere sectoren. Wij bedrukken en personaliseren alle mogelijke vormen en afmetingen van anti stress artikelen met uw reclame en bedrijfslogo.

Stress op de werkvloer. Een presentje of geschenkje voor uw medewerkers, relaties en personeel dat de stress even kan wegnemen, zal dan ook zeer geapprecieerd worden. Bij regelmatig gebruik van een stressbal. Promovision beschikt over het grootste anti-stress assortiment in Europa en al deze stressartikelen kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo of firmanaam.

ANTI STRESS BALLEN