Aqua relatiegeschenken bedrukken voor bedrijven en ondernemingen

Vraag vandaag nog uw gratis catalogus aan. klik hier !!!

Aqua relatiegeschenken bedrukken met reclame en bedrijfslogo.

Aqua relatiegeschenken met logo bedrukken en personaliseren, nu is lezen nog leuker! Met vloeistof gevulde aqua relatiegeschenken. Via Promovision relatiegeschenken is het nu ook mogelijk om aqua artikelen te maken in en met uw logo, wat wil zeggen dat wij een mal maken van de door u gewenste vorm !

Aqua relatiegeschenken bedrukt met uw reclame !

Aqua relatiegeschenken zijn met gekleurde vloeistof gevulde relatiegeschenken bedrukt met je eigen persoonlijke naam, bedrijfslogo, slogan, reclame, publiciteit, reclameboodschap en advertentie !

Daar stopt het echter niet : Je kan zelf de vloeistofkleuren waarmee wij de reclameartikelen en businessgifts vullen kiezen én het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld uw naam, logo of gadget te laten drijven in de gekleurde vloeistoffen. Aqua gifts en geschenkartikelen zijn een nieuw, innovatief en opvallend product. Kies uw eigen, naar wens gemaakte, vloeistofkleuren en voeg full colour bedrukte inserts toe voor een extra impact.

BEDRUKTE AQUA RELATIEGESCHENKEN MET EIGEN LOGO

"Design your own" aqua artikelen en relatiegeschenken zijn mogelijk vanaf grotere oplages, wij snijden de geschenken dan in de door uzelf gekozen vorm, bijvoorbeeld een muismat in de vorm van jouw logo.

Binnen deze productreeks kan je ondermeer kiezen uit aqua bookmarks en bladwijzers, aqua uitnodigingen voor trouwfeesten, bedrijfsevenementen, verjaardagen. Kies uit meetlatten met gekleurde vloeistoffen, bedrukte oogmaskers, cd houders, presentatiemappen, handwarmers of ga voor de handverwarmende sleutelhangers. Ook verzorgen wij de personalisatie van can coolers, aqua notitieboekjes, aqua sleutelhangers, aqua wallets, coasters, frisdrank koelers en vele andere aqua relatiegeschenken bedrukt met je eigen private label corporate bedrijfslogo.

AQUA RELATIEGESCHENKEN