Bedrukte asbakken bedrukken met reclame en logo

Vraag vandaag nog uw gratis catalogus aan. klik hier !!!

ASBAKKEN BEDRUKKEN MET RECLAME EN LOGO !

Asbakken bedrukken en bedrukking van asbakken met je eigen bedrijfslogo en reclame opdruk. Promovision bedrukt relatiegeschenken, business gifts, giveaways en promotieartikelen met je persoonlijke reclame, bedrijfslogo, tekst, afbeelding of publiciteit !

Met meer dan 10 jaar ervaring in bedrukte asbakken en 75.000 producten kunnen wij u voorzien van alles op het gebied van promotionele reclame en geschenkartikelen tot het van A tot Z ontwikkelen van je eigen merkproduct !

Bedrukte asbakken door Promovision Businessgifts

Voor het bedrukken van asbakken zit je goed bij Promovision relatiegeschenken, kies uit verschillende types sterke en bruikbare asbakken in ons asbak assortiment. De bedrukking van asbakken kan in meerdere drukkleuren. Wij bedrukken alle relatiegeschenken zoals bovenstaande asbakken met jouw eigen logo, tekst, reclame, naam of een andere opdruk. Hier kunt u ook direct ronde asbakken met opdruk bestellen. Promovision levert snel gepersonaliseerde gifts in gans europa tegen zeer scherpe prijzen voor een uitstekende kwaliteit. Promovision heeft klanten in alle provincies van zowel Nederland als België : Limburg, Oost-Vlaanderen, Brabant, Zeeland, West-Vlaanderen, Henegouwen, Antwerpen en andere met klanten in Aalst Lokeren Antwerpen Gent Oostende Middelkerke Torhout Berlare Turnhout Tienen Leuven Diest Beveren Puurs Oppuurs Kortrijk Gent-Brugge Brugge Lendelede Willebroek Mechelen Zaventem Putte Haacht Muizen Brussel Amsterdam Rotterdam Eindhoven Den Haag en andere Belgische en Nederlandse steden en gemeenten.

De bedrukte asbakken staan in onze catalogus met rookartikelen en rookwaren, wie rookt heeft immers altijd en asbak met bedrukking nodig, zelfs voor buiten op straat hebben wij een geschikte asbak met opdruk van je eigen reclame en bedrijfslogo. Glazen asbakken zijn in bepaalde gevallen het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel.

Glazen ronde asbakken of ronde plastieken asbakken

De asbakken van Promovision zijn altijd bedrukbaar met je eigen persoonlijke naam of reclame. Veel bedrijven kiezen ervoor om de asbak te bedrukken met een bedrijfslogo of met hun bedrijfsslogan en bedrijfsnaam. Nieuw en steeds populairder is om meeneem asbakken te laten drukken door Promovision. Dit zijn zeer kleine asbakjes welke je kan dichtschuifen en meenemen voor onderweg. Met deze bedrukte meeneem asbakken hoef je nooit meer je sigaret of sigarettenpeuk op de grond te gooien en zo spaar je ook het milieu.

In onze online rookartikelen catalogus kan je ook verschillende andere rookwaren terugvinden zoals aanstekers met eigen logo, bedrukte luciferboekjes, lucifers bedrukkenluciferdoosjes met persoonlijke bedrukking, de wereldberoemde BIC aanstekers met eigen logo en bijvoorbeeld ook onze sigaretten doosjes en sigarettenhouders.

Bekijk in ons gamma met gepersonaliseerde asbakken zeker de strand asbakken welke je heel makkelijk in het zand aan de kust kan duwen en zo steeds je asbak met opdruk bij de hand hebt. Dit is onze asbak in de kijker in 2014, de bedrukte asbak welke de vervuiling van kust en stranden moet tegengaan. Deze strand asbakken worden bedrukt met een tekst, logo, gemeente naam, slogan of een gevatte oneliner. Het is bewezen dat relatiegeschenken bijdragen aan het imago van uw bedrijf, onderneming, gemeente, club of vereniging. Bekijk snel alle asbakken en andere rookwaar en vraag de gratis digitale catalogus met rookartikelen aan via info@promovision.eu, je kan er alle types in terugvinden samen met foto, specificaties en prijzen!